Prie sito patiekalo - tik kuliu kose - hau! Isbandyta keliskart :) Neulaukiau patarimu, tai dariau taip - pamarinuotus sonkaulius apkepiau, sudejau i bleka su kopustais (raugintais) ir sonine, pabarsciau siek tiek vegeta, truputi vandens ir i orkaite. Kepiau ~2 val 160 laipsniu (tiesa, po valandos temperatura pakeliau iki 200, nes nifiga ten per ta valanda neivyko. Gavosi super. "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message news:mn.d22f7d93207ba299.26571@gmx.net... > Jei nori neriebiai - netroškini kopūsų su šonkauliais ir šonine. O jei jau > pasiryžai - reikia valgyti viską riebiai :D > > O jei rimtai: man keptos bulvės daug skaniau prie šito patiekalo. Arba > bent jau apkeptos. Galima išvirti su lupena ir po to keptuvėj tik > pakepinti perpjovus per pusę, arba kepti orkaitėj (bus visai be riebalų). > > Bet nesakau, kad su virtom negalima. Tik manau, kad tai labai jau menką > skirtumą bendram patiekalo kontekste sudarys :) > > > shimtas kinieciu explained : >> o bulves gal verceu virtos prie tokio patiekalo? vis mazeu riebeu ;0 >> >> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message >> news:mn.cafc7d93d111731c.26571@gmx.net... >>> Kopūstus statai troškintis (man asmeniškai labiau tinka rauginti ar bent >>> jau maišyti rauginti / švieži). >>> Šoninęs supjaustai ir kepini keptuvėj kad riebalai išsiskirtų ir >>> pasidarytų spirgučiai. Tada sudedi pjaustytus svogūnus. >>> Kai iškepa - suverti su visais taukais į kopūstus ir toliau troškini. >>> Šonkaulius gali pakepinti (o gali ir nekeptinti) ir irgi meti pas >>> kopūstus. Pridedi visokio aromatinio gėrio a-lia lauro lapai ir įvarūs >>> pipirai. Jei reikia- pasūdai pagal skonį. >>> Išsikepi bulves. >>> Storėji.... >>> :D >>> >>> >>> >>> Night formulated on penktadienis : >>>> Turiu kopustu, turiu šonkauliuku, turiu šonines (kazkada dariau vien su >>>> sonkauliais, tai sausoki gavosi - galvoju sikart dar sonines imesiu del >>>> riebalu). Pasidalinkite savo "know how", bent jau kopustu receptais - >>>> su kuo, kokioje temp, kiek laiiko ir t.t., nes sonkauliai - tai ka ten, >>>> pamarinuosiu siek tiek ir imesiu kartu su kopusteliais. >>> >>> -- This is an automatic signature of MesNews. >>> Site : http://www.mesnews.net >>> >>> > > -- > This is an automatic signature of MesNews. > Site : http://www.mesnews.net > >