Jei nori neriebiai - netroškini kopūsų su šonkauliais ir šonine. O jei jau pasiryžai - reikia valgyti viską riebiai :D O jei rimtai: man keptos bulvės daug skaniau prie šito patiekalo. Arba bent jau apkeptos. Galima išvirti su lupena ir po to keptuvėj tik pakepinti perpjovus per pusę, arba kepti orkaitėj (bus visai be riebalų). Bet nesakau, kad su virtom negalima. Tik manau, kad tai labai jau menką skirtumą bendram patiekalo kontekste sudarys :) shimtas kinieciu explained : > o bulves gal verceu virtos prie tokio patiekalo? vis mazeu riebeu ;0 > > "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message > news:mn.cafc7d93d111731c.26571@gmx.net... >> Kopūstus statai troškintis (man asmeniškai labiau tinka rauginti ar bent >> jau maišyti rauginti / švieži). >> Šoninęs supjaustai ir kepini keptuvėj kad riebalai išsiskirtų ir pasidarytų >> spirgučiai. Tada sudedi pjaustytus svogūnus. >> Kai iškepa - suverti su visais taukais į kopūstus ir toliau troškini. >> Šonkaulius gali pakepinti (o gali ir nekeptinti) ir irgi meti pas kopūstus. >> Pridedi visokio aromatinio gėrio a-lia lauro lapai ir įvarūs pipirai. Jei >> reikia- pasūdai pagal skonį. >> Išsikepi bulves. >> Storėji.... >> :D >> >> >> >> Night formulated on penktadienis : >>> Turiu kopustu, turiu šonkauliuku, turiu šonines (kazkada dariau vien su >>> sonkauliais, tai sausoki gavosi - galvoju sikart dar sonines imesiu del >>> riebalu). Pasidalinkite savo "know how", bent jau kopustu receptais - su >>> kuo, kokioje temp, kiek laiiko ir t.t., nes sonkauliai - tai ka ten, >>> pamarinuosiu siek tiek ir imesiu kartu su kopusteliais. >> >> -- This is an automatic signature of MesNews. >> Site : http://www.mesnews.net >> >> -- This is an automatic signature of MesNews. Site : http://www.mesnews.net