Ar daug kulių košei suvartojai? 8$ Night expressed precisely : > Prie sito patiekalo - tik kuliu kose - hau! > > Isbandyta keliskart :) > > Neulaukiau patarimu, tai dariau taip - pamarinuotus sonkaulius apkepiau, > sudejau i bleka su kopustais (raugintais) ir sonine, pabarsciau siek tiek > vegeta, truputi vandens ir i orkaite. Kepiau ~2 val 160 laipsniu (tiesa, po > valandos temperatura pakeliau iki 200, nes nifiga ten per ta valanda neivyko. > Gavosi super. > > > "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message > news:mn.d22f7d93207ba299.26571@gmx.net... >> Jei nori neriebiai - netroškini kopūsų su šonkauliais ir šonine. O jei jau >> pasiryžai - reikia valgyti viską riebiai :D >> >> O jei rimtai: man keptos bulvės daug skaniau prie šito patiekalo. Arba bent >> jau apkeptos. Galima išvirti su lupena ir po to keptuvėj tik pakepinti >> perpjovus per pusę, arba kepti orkaitėj (bus visai be riebalų). >> >> Bet nesakau, kad su virtom negalima. Tik manau, kad tai labai jau menką >> skirtumą bendram patiekalo kontekste sudarys :) >> >> >> shimtas kinieciu explained : >>> o bulves gal verceu virtos prie tokio patiekalo? vis mazeu riebeu ;0 >>> >>> "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message >>> news:mn.cafc7d93d111731c.26571@gmx.net... >>>> Kopūstus statai troškintis (man asmeniškai labiau tinka rauginti ar bent >>>> jau maišyti rauginti / švieži). >>>> Šoninęs supjaustai ir kepini keptuvėj kad riebalai išsiskirtų ir >>>> pasidarytų spirgučiai. Tada sudedi pjaustytus svogūnus. >>>> Kai iškepa - suverti su visais taukais į kopūstus ir toliau troškini. >>>> Šonkaulius gali pakepinti (o gali ir nekeptinti) ir irgi meti pas >>>> kopūstus. Pridedi visokio aromatinio gėrio a-lia lauro lapai ir įvarūs >>>> pipirai. Jei reikia- pasūdai pagal skonį. >>>> Išsikepi bulves. >>>> Storėji.... >>>> :D >>>> >>>> >>>> >>>> Night formulated on penktadienis : >>>>> Turiu kopustu, turiu šonkauliuku, turiu šonines (kazkada dariau vien su >>>>> sonkauliais, tai sausoki gavosi - galvoju sikart dar sonines imesiu del >>>>> riebalu). Pasidalinkite savo "know how", bent jau kopustu receptais - su >>>>> kuo, kokioje temp, kiek laiiko ir t.t., nes sonkauliai - tai ka ten, >>>>> pamarinuosiu siek tiek ir imesiu kartu su kopusteliais. >>>> >>>> -- This is an automatic signature of MesNews. >>>> Site : http://www.mesnews.net >>>> >>>> >> >> -- This is an automatic signature of MesNews. >> Site : http://www.mesnews.net >> >> -- This is an automatic signature of MesNews. Site : http://www.mesnews.net