Tema: Re: Rūkymo džiaugsmai
Autorius: Jurga
Data: 2014-07-08 11:14:23
Tiesa, iki šio savaitgalio nors ir su rūgštele maistas nuo stalo greitai 
dingdavo, o šįkart dalis šonkaulių liko kitai dienai, ir štai jums ir 
prašom - kitą dieną nebuvo likę mėsoje jokio rūgštumo jausmo. Likom 
nesupratę, kur šuo pakastas...

2014.07.08 11:08, Jurga rašė:
> Sveiki visažiniai gurmanai,
>
> gal galėtumėte patarti pradedantiems "rūkoriams" mėgėjams, kodėl rūkoma
> mėsa ar žuvis įgauna rūgštumo?
> Rūkykla minimalistinė, nešiojama, rūkoma dažniausiai ant alksnio
> pjuvenų, pridedant kokių eksperimentinių žolynų. Na, ir rūkymas toks
> gana greitas - žuvį stambesnę apie 40 min., mėsgalius ilgiau. Bandėm ir
> karščiau, ir šalčiau... Gal drėgmė kokia įtakos turi, jei, pvz.:
> pjuvenos drėgnos?