Tiesa, iki šio savaitgalio nors ir su rūgštele maistas nuo stalo greitai dingdavo, o šįkart dalis šonkaulių liko kitai dienai, ir štai jums ir prašom - kitą dieną nebuvo likę mėsoje jokio rūgštumo jausmo. Likom nesupratę, kur šuo pakastas... 2014.07.08 11:08, Jurga rašė: > Sveiki visažiniai gurmanai, > > gal galėtumėte patarti pradedantiems "rūkoriams" mėgėjams, kodėl rūkoma > mėsa ar žuvis įgauna rūgštumo? > Rūkykla minimalistinė, nešiojama, rūkoma dažniausiai ant alksnio > pjuvenų, pridedant kokių eksperimentinių žolynų. Na, ir rūkymas toks > gana greitas - žuvį stambesnę apie 40 min., mėsgalius ilgiau. Bandėm ir > karščiau, ir šalčiau... Gal drėgmė kokia įtakos turi, jei, pvz.: > pjuvenos drėgnos?