Rūkom ant alksnio pjuvenų, nepasakyčiau, kad jos būna labai sausos, dėl to ir įtarinėjom drėgmę. Dar eksperimento vardan įdedam kartais tai kokio juodojo serbento kelis lapus, tai rozmarino kelis spygliukus, tai šviežio lauro vieną ar du lapelius, o kartais tik su pjuvenom. O dėl rūgštumo - na, tikrai rūgšti ta mėsa gaunasi, kai žinai, kas yra nerūgšti mėsa, tai supranti, kad tas rūgštumas yra ne vietoj ir ne laiku. :) Ir visi valgantys sako, kad jaučia rūgštumą, tai, vadinasi, yra jis. 2014.07.08 11:47, servisas rašė: > O tai ant ko jus rukot? Alksnis yra absoliuciai defaultine mediena, bet pvz > lasisa maisto gamybos imonese buna rukinama ant buko, kazkoki kartuma sako > priduoda. > Del rugstumo tai sunkus klausimas, tas rugstumas toks idomus skonis. > Atskiedus ypac saldzias obuoliu sultis, nelieka saldumo, o rugstumas > jauciasi. Padarius saldziu abrikosu kompota (ir dar cukraus dadejus), > rezultatas kazkodel rugstus gaunasi.