jei alksnis sviezias ir dar su skura - tai del to. -- T "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:lpg9c8$asr$1@trimpas.omnitel.net... > gali būt dėl pačios alksnio medienos. Žuvies nerūkau, tik vištą ar kiaulę > sausos obels dūmu. Jokio pašalinio kvapo ar skonio. > > "Jurga" wrote in message news:lpg8ur$akv$1@trimpas.omnitel.net... > > Sveiki visažiniai gurmanai, > > gal galėtumėte patarti pradedantiems "rūkoriams" mėgėjams, kodėl rūkoma > mėsa ar žuvis įgauna rūgštumo? > Rūkykla minimalistinė, nešiojama, rūkoma dažniausiai ant alksnio > pjuvenų, pridedant kokių eksperimentinių žolynų. Na, ir rūkymas toks > gana greitas - žuvį stambesnę apie 40 min., mėsgalius ilgiau. Bandėm ir > karščiau, ir šalčiau... Gal drėgmė kokia įtakos turi, jei, pvz.: > pjuvenos drėgnos?