O tai ant ko jus rukot? Alksnis yra absoliuciai defaultine mediena, bet pvz lasisa maisto gamybos imonese buna rukinama ant buko, kazkoki kartuma sako priduoda. Del rugstumo tai sunkus klausimas, tas rugstumas toks idomus skonis. Atskiedus ypac saldzias obuoliu sultis, nelieka saldumo, o rugstumas jauciasi. Padarius saldziu abrikosu kompota (ir dar cukraus dadejus), rezultatas kazkodel rugstus gaunasi. "Jurga" <jurgita@prigavau.lt> wrote in message news:lpg9l6$b38$1@trimpas.omnitel.net... > O, apie alksnį nepagalvojom, kažkas kažkada patarė, tai nelabai ir > svarstėm, o juk visai gali būti, juk alksnis tokio gana specifinio skonio > ir kvapo... > > 2014.07.08 11:15, bzik rašė: >> gali būt dėl pačios alksnio medienos. Žuvies nerūkau, tik vištą ar >> kiaulę sausos obels dūmu. Jokio pašalinio kvapo ar skonio. >> >