Uzmeti ant keptuves dangti ir patroskini ~20 min, tada nukeli dangti, nugarini vandeni susidariusi ir grietines pabaigoje :)~ -o-o- wrote: > o tas stiklelis geros degtines tikriausiai del to, kad jos kepamos > neapvirtos? Ar kaip? > > > "pjezo" <kaminskiukas@delfi.lt> wrote in message > news:h53tqf$1vi$1@trimpas.omnitel.net... >> keptuven su sviestu ir pjaustytom svogunu galvutem...druskos ir truputi >> juoduju pipiru...baigiant kepti ideti sauksta greitines ir permaisyti... >> valgyti su svieziom virtom bulvem... >> >> beja, jei norima tikrai kad butu skanu- voveraites turi but jaunos, >> kepureles max 3 cm... >> >> >> voveraites kepamos su pjaustytais svogunu lambais, valgoma su duona... >> >> p.s. na ir kaip Linas pasiule, stikleleis saltos geros degtines >> rekomenduotinas:) >> p.p.s. bet ne puslitris ant galvos:) >> >> "lineb" <jaurusNOT@jahuuuu.kom> wrote in message >> news:h53r8p$vev$1@trimpas.omnitel.net... >>> labadiena , >>> >>> gal kas pasiulys kokiu patikrintu receptu voveraitems ? >>> >>> >> > >