Viska daryti kaip kiti patare, tik pabaigoje vietoj grietines ipilti grietineles (kaitinti daugiau nereikia, tik kad lengvai susiltu). Grietine daugiau suteikia rugstumo, o va grietinele itin maloniai nuteikia gomuri ;) "rl" <ask@me.for> wrote in message news:h563e6$p0a$1@trimpas.omnitel.net... > Uzmeti ant keptuves dangti ir patroskini ~20 min, tada nukeli dangti, > nugarini vandeni susidariusi ir grietines pabaigoje :)~ >> "pjezo" <kaminskiukas@delfi.lt> wrote in message >> news:h53tqf$1vi$1@trimpas.omnitel.net... >>> keptuven su sviestu ir pjaustytom svogunu galvutem...druskos ir truputi >>> juoduju pipiru...baigiant kepti ideti sauksta greitines ir permaisyti... >>> valgyti su svieziom virtom bulvem... >>> >>> beja, jei norima tikrai kad butu skanu- voveraites turi but jaunos, >>> kepureles max 3 cm...