Voveraites nuvalai ir apverdi pasudytame vandenyje (ne mineralkeje is vaistines).Nukosi,bet vandens neispili,o palieki tolesniam padazo gaminimui. Tuo paciu metu,kazkur kitame puode verdi sviezias bulves.Kol jos verda pasigamini padaziuka. I keptuve pripjaustai karsto rukymo sonines ir ja siek tiek apkepi,dadedi pjaustytu svogunu galvuciu.Baigiant kepti,suverti virtas voveraites ir viska dar siek tiek pakepini,bet taip stenkis viska suderint,kad ne vienas is produktu neapdegtu!Tada idedi kelis saukstus miltu ir po truputi pili voveraiciu nuovira ir maisai iki norimos konsistencijos. Tuo metu jau buna isvire bulves.Jas nukosi,imeti i jas svieto ir duodi jam aptirpt,apibarstai bulves dideliu kiekiu pjaustytu krapu.Iskrauni i lekste bulves,o salia ju ar ant ju uzpili grybu padaza. Degtine sioje vietoje tiesiog butina!