Panašiai buvo padaryta lietuvoj su alumi, sukvietė visokius ekspertus-degustatorius ir šiaip mėgėjų paėmė iš gatvės. Jie visi tvirtino, kad užsimerkę atskirtų savo mėgiamą rųšį. Paėmė kelias rūšis supilstė į taures ir davė atskirt (aklas testas). Tai netik, kad rūšies neatskyrė, bet ir gamintojus painiojo. "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:h6136u$le9$1@trimpas.omnitel.net... > nu Chikipiki, kiek zinau, yra vyno ekspertas :) o tu ? :)) > > "Hertz" <hercas@gmail.com> wrote in message > news:h612k8$kfm$1@trimpas.omnitel.net... >> Nana...sakai nebuna....ar tikrai....ar tik ne eGzpertas busi (vyno, o gal >> druskos) >> >> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message >> news:h611e1$igu$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kas nors kiek geria vyną ir nors kiek raukia apie šį gėrimą, niekada >>> nepasakys, kad vyne yra taninų, jeigu jų ten nėra. Ir taip toliau. Todėl >>> drįsčiau abejoti šiaip jau labai gerbiamo Giedriaus V. pateikta >>> informacija. Kažkas ten nepasakyta iki galo. Tarkime, jeigu aš jums į >>> druskos pokelį ibersiu cukraus ir jūs pasisūdysite šia "pagerinta >>> druska", nejau nepajusite saldumo vietoj sūrumo? >>> >>> Be abejo, akys dalyvauja atpažįstant objektą, tačiau kitos juslės gali >>> paneigti akių siunčiamą informaciją. >> >> > >