tai i kava dedama tik "ant peilio galo" tos druskos, sako kad pagerina skoni ir aromata. "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message news:h633md$hfp$1@trimpas.omnitel.net... > nu neisivaizduoju, man mazelis sunus karta sumaise cukru su druska - po > pirmo gurksnio vos neapsivemiau :) > > "NicMC" <nomail@invalid.domain> wrote in message > news:h61vtu$l8u$3@trimpas.omnitel.net... > > Chikipiki wrote: > >> Kas nors kiek geria vyna ir nors kiek raukia apie si gerima, niekada > >> nepasakys, kad vyne yra taninu, jeigu ju ten nera. Ir taip toliau. > >> Todel drisciau abejoti siaip jau labai gerbiamo Giedriaus V. pateikta > >> informacija. Kazkas ten nepasakyta iki galo. Tarkime, jeigu as jums i > >> druskos pokeli ibersiu cukraus ir jus pasisudysite sia "pagerinta > >> druska", nejau nepajusite saldumo vietoj surumo? > >> > >> Be abejo, akys dalyvauja atpazistant objekta, taciau kitos jusles > >> gali paneigti akiu siunciama informacija. > > > > Ivairiai buna. Pvz as geriau sudyta kava, visiskai be cukraus, ir kazkodel > > galvojau, kad debilai draugeliai perdaug cukraus privare. :) > >