As su alaum pats paeksperimentuoju. Akivaizdi problema, kelianti pasipiktinima yra ta, kad tos pacios LT alaus rusies skirtingi buteliai daznai skiriasi ir priklausomai nuo pisltymo datos ar dar nuo kazko.. Bare uzsisakineju alu "is svieziausios backos", nes alaus skonis daugiau priklauso nuo backos nei nuo rusies. "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message news:h615td$pjk$1@trimpas.omnitel.net... > kiek zinau ten expertu - degustatoriu tikrai nebuvo, ir isvis man atrodo, > tu cia kazka painioji. Cia vienas bicas buvo imetes toki pasiulyma, as > tikrai ji isbandziau su sava xebra :) - tikrai buvo idomu ir linksma :) > Mano xebryte alu labai megsta ir zino kas su juo ir kaip, bet visi > sugebejom atskirt tik Taura, nes nu jis ten tikrai savotisko skonio, su > niekuo nesumaisysi. Raguti dar kai kas pagavo, bet del rusies tai jau vel > buvo siokios tokios idomybes. O va visi kiti kaip ir vienodi gavos :) > Aisku bandem tik tarp lietuvisku Svyturio, Utenos, Kalnapilio, Ragucio ir > Tauro, jei ten butum vare su uzsieniais - butu isvis 0 rezultatas. > > "anzelmas" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message > news:h6156n$ogq$1@trimpas.omnitel.net... >> Panašiai buvo padaryta lietuvoj su alumi, sukvietė visokius >> ekspertus-degustatorius ir šiaip mėgėjų paėmė iš gatvės. Jie visi >> tvirtino, kad užsimerkę atskirtų savo mėgiamą rųšį. Paėmė kelias rūšis >> supilstė į taures ir davė atskirt (aklas testas). Tai netik, kad rūšies >> neatskyrė, bet ir gamintojus painiojo. >> >> >> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message >> news:h6136u$le9$1@trimpas.omnitel.net... >>> nu Chikipiki, kiek zinau, yra vyno ekspertas :) o tu ? :)) >>> >>> "Hertz" <hercas@gmail.com> wrote in message >>> news:h612k8$kfm$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Nana...sakai nebuna....ar tikrai....ar tik ne eGzpertas busi (vyno, o >>>> gal druskos) >>>> >>>> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message >>>> news:h611e1$igu$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Kas nors kiek geria vyną ir nors kiek raukia apie šį gėrimą, niekada >>>>> nepasakys, kad vyne yra taninų, jeigu jų ten nėra. Ir taip toliau. >>>>> Todėl drįsčiau abejoti šiaip jau labai gerbiamo Giedriaus V. pateikta >>>>> informacija. Kažkas ten nepasakyta iki galo. Tarkime, jeigu aš jums į >>>>> druskos pokelį ibersiu cukraus ir jūs pasisūdysite šia "pagerinta >>>>> druska", nejau nepajusite saldumo vietoj sūrumo? >>>>> >>>>> Be abejo, akys dalyvauja atpažįstant objektą, tačiau kitos juslės gali >>>>> paneigti akių siunčiamą informaciją. >>>> >>>> >>> >>> >> > >