na ragavau seniau to vilniaus, kai kampštukus su replėm atsukinėti reikėjo.... pradžioje visai nieko reikalas pasirodė, bet vėliau sėdint su vienu alaus mėgėju ir bekalbant apie šitą alų, ir jį kaip tyčia bedegustuojant, pradėjo jis man skonio niuansus visokius "rodyti". tai pradžioje vilniaus žolelių alus man buvo visai nieko produktas, bet kai pradėjom lyginti su kitais žoleliniais alumis, tai "vilnietiškas" visai nublanko ir "pradėjo" jaustis tų žolelių nenatūralumas - chemija kokia tais - ekstraktas. tai nors imk ir prakeik visokius žinovus, kurie "parodo" kas yra kas :D po to karto nutariau litus investuoti į kokius tai geresnius produktus, kuriais galima mėgautis. tarkim kad ir Maredsous. tikrai rekomenduočiau tamsaus jų alaus. foto iš degustacijos pridedama :) "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:h6lrgf$jjv$1@trimpas.omnitel.net... > Kamštelius pakeitė į padoresnius, bet ar man pasirodė, ar ir skonis > pasikeitė nors šitą įtarimą gal labiau siečiau su savo alkiu - per dieną > nieko nevalgęs buvau... ;) >