savos gamybos "čipsai". įvairios daržovės susmulkinamos smulkintuve, įmaišoma kapotų žolelių, prieskonių, dedama sėmenų maltų ir dalis mirkytų, tepama ant nelipnaus paviršiaus ir džiovinama 45 laipsniuose. išsamiau čia: http://www.eguru.lt/maistas-ir-gerimai/gyvas-maistas/video/425 "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:h6ur9p$sjq$1@trimpas.omnitel.net... > kokia čia užkanda šalia vazono? > > "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message > news:h6tgdt$tvf$1@trimpas.omnitel.net... >> na ragavau seniau to vilniaus, kai kampštukus su replėm atsukinėti >> reikėjo.... >> pradžioje visai nieko reikalas pasirodė, bet vėliau sėdint su vienu alaus >> mėgėju ir bekalbant apie šitą alų, ir jį kaip tyčia bedegustuojant, >> pradėjo >> jis man skonio niuansus visokius "rodyti". tai pradžioje vilniaus žolelių >> alus man buvo visai nieko produktas, bet kai pradėjom lyginti su kitais >> žoleliniais alumis, tai "vilnietiškas" visai nublanko ir "pradėjo" >> jaustis >> tų žolelių nenatūralumas - chemija kokia tais - ekstraktas. tai nors imk >> ir >> prakeik visokius žinovus, kurie "parodo" kas yra kas :D >> po to karto nutariau litus investuoti į kokius tai geresnius produktus, >> kuriais galima mėgautis. tarkim kad ir Maredsous. tikrai rekomenduočiau >> tamsaus jų alaus. foto iš degustacijos pridedama :) >> >> >> >> >> "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message >> news:h6lrgf$jjv$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kamštelius pakeitė į padoresnius, bet ar man pasirodė, ar ir skonis >>> pasikeitė nors šitą įtarimą gal labiau siečiau su savo alkiu - per dieną >>> nieko nevalgęs buvau... ;) >>> >> >> >>