Tema: Re: Vilniaus alus...
Autorius: CinCas
Data: 2009-08-25 14:49:25
savos gamybos "čipsai".
įvairios daržovės susmulkinamos smulkintuve, įmaišoma kapotų žolelių, 
prieskonių, dedama sėmenų maltų ir dalis mirkytų, tepama ant nelipnaus 
paviršiaus ir džiovinama 45 laipsniuose.
išsamiau čia:
http://www.eguru.lt/maistas-ir-gerimai/gyvas-maistas/video/425
"pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
news:h6ur9p$sjq$1@trimpas.omnitel.net...
> kokia čia užkanda šalia vazono?
>
> "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message 
> news:h6tgdt$tvf$1@trimpas.omnitel.net...
>> na ragavau seniau to vilniaus, kai kampštukus su replėm atsukinėti
>> reikėjo....
>> pradžioje visai nieko reikalas pasirodė, bet vėliau sėdint su vienu alaus
>> mėgėju ir bekalbant apie šitą alų, ir jį kaip tyčia bedegustuojant, 
>> pradėjo
>> jis man skonio niuansus visokius "rodyti". tai pradžioje vilniaus žolelių
>> alus man buvo visai nieko produktas, bet kai pradėjom lyginti su kitais
>> žoleliniais alumis, tai "vilnietiškas" visai nublanko ir "pradėjo" 
>> jaustis
>> tų žolelių nenatūralumas - chemija kokia tais - ekstraktas. tai nors imk 
>> ir
>> prakeik visokius žinovus, kurie "parodo" kas yra kas :D
>> po to karto nutariau litus investuoti į kokius tai geresnius produktus,
>> kuriais galima mėgautis. tarkim kad ir Maredsous. tikrai rekomenduočiau
>> tamsaus jų alaus. foto iš degustacijos pridedama :)
>>
>>
>>
>>
>> "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message
>> news:h6lrgf$jjv$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kamštelius pakeitė į padoresnius, bet ar man pasirodė, ar ir skonis
>>> pasikeitė nors šitą įtarimą gal labiau siečiau su savo alkiu - per dieną
>>> nieko nevalgęs buvau... ;)
>>>
>>
>>
>>