kokia čia užkanda šalia vazono? "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message news:h6tgdt$tvf$1@trimpas.omnitel.net... > na ragavau seniau to vilniaus, kai kampštukus su replėm atsukinėti > reikėjo.... > pradžioje visai nieko reikalas pasirodė, bet vėliau sėdint su vienu alaus > mėgėju ir bekalbant apie šitą alų, ir jį kaip tyčia bedegustuojant, pradėjo > jis man skonio niuansus visokius "rodyti". tai pradžioje vilniaus žolelių > alus man buvo visai nieko produktas, bet kai pradėjom lyginti su kitais > žoleliniais alumis, tai "vilnietiškas" visai nublanko ir "pradėjo" jaustis > tų žolelių nenatūralumas - chemija kokia tais - ekstraktas. tai nors imk ir > prakeik visokius žinovus, kurie "parodo" kas yra kas :D > po to karto nutariau litus investuoti į kokius tai geresnius produktus, > kuriais galima mėgautis. tarkim kad ir Maredsous. tikrai rekomenduočiau > tamsaus jų alaus. foto iš degustacijos pridedama :) > > > > > "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message > news:h6lrgf$jjv$1@trimpas.omnitel.net... >> Kamštelius pakeitė į padoresnius, bet ar man pasirodė, ar ir skonis >> pasikeitė nors šitą įtarimą gal labiau siečiau su savo alkiu - per dieną >> nieko nevalgęs buvau... ;) >> > > >