Tema: Re: Rusijos kulinarinis paveldas
Autorius: Gintas
Data: 2015-09-22 22:01:45
Faktas tas, kad nusizengimu tiek ten, tiek pas mus buta. Nu ir? Baksnosim 
pirstais i kitus, i save nepasiziureje? Ta siulai?


"Tomas" <info@nigeria.gov> schrieb im Newsbeitrag 
news:mts8bb$2jc$1@trimpas.omnitel.net...
> Idomu kokios kilmes riebalu randama Omsko suriu gamyklos produkcijoj?
> http://zinios.tv3.lt/verslas/zinia/2014/03/28/paviesintos-darbuotoju-maudynes-pieno-voniose-sokiravo-suriu-megejus-omske/
>
> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote in message 
> news:mts6qr$1sb$1@trimpas.omnitel.net...
>> Istyrus meginius Nacionaliniame maisto ir veterinarijos tarnybos rizikos
>> vertinimo institute, svieste "Eksporto" vietoj nurodytu 82,5 proc.
>> nustatytas 83,6 proc. riebumas. Atlikus nuodugnesni tyrima, siame svieste
>> rasta 17,9 proc. augaliniu riebalu.
>>
>> VMVT Veterinarijos sanitarijos skyriaus vedejo Deivido Kliucinsko 
>> teigimu,
>> vadovaujantis galiojanciais teises aktais, svieste negali buti ne pieno
>> kilmes riebalu.
>>
>> http://www.lrytas.lt/-13345804491332408608-var%C4%97nos-eksporto-svieste-17-9-proc-augalini%C5%B3-riebal%C5%B3.htm
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> "tickyvic" <tricky@email.tr> schrieb im Newsbeitrag
>> news:mts4t1$10h$1@trimpas.omnitel.net...
>>> https://www.youtube.com/watch?v=arynDaicyyk
>>
>>