Tema: Re: Rusijos kulinarinis paveldas
Autorius: Bone Daddy
Data: 2015-09-24 23:16:49
melžiamą karvę niekas neparduodavo mėsai, nes ji šiaip kainavo  2 - 3 kart 
brangiau, negu sumokėtų mėsos kombinatas.
Ir tik kai pasendavo atiduodavo "į maistą" ir gaudavo labai nedaug, nes 
prasta kategorija.

"Tomas"  wrote in message news:mu1jud$bme$1@trimpas.omnitel.net...

Pamokys jis cia dabar karviu auginimo subtilybiu, miescionis :)
Karves ne del pieno diedukas augino, o del pinigu. Shiaip asmenine karve 
privalu budavo parduot i rajonini zagotskota, ten kolukio plana kad ivykdyt 
ar kazkaip tai panashiai. Bet latviai mokejo 3 kart brangiau, nes Latvijoj 
su gosplano vykdymu buvo kazhkokia nuolatine zhopa. Tai atvazhiuoja nakti 
latviu gazonas, pasikrauna karves, atsega grynus, ir visi su shypsena 
skirstosi po namus :) O pienas buvo tik kaip perteklinis produktas. O 
nemelzht karves negalima, nes susirgs ir atmes kanopeles. SpecEeliste tu.
Bulviu ir buroku diedukas apie 30 aru augino.
Pasharus vogt karvei. Tu gal jau nebesvaik, zhole ir shienas yra karviu 
pasharas. O ganyklas kolukis ishskirdavo legaliai kiekvienam.