Tema: Re: Rusijos kulinarinis paveldas
Autorius: krislas
Data: 2015-09-24 09:29:18
O pas mane ant daržinės parašyta....
Padvobkė ir yra padvobkė, prie ko čia kumpis. Dar galima kofe jačmennyj 
su kava lyginti, arba baklažanų ikrą vs norvegišką iš fermos vs Amūro, 
ir daug ką dar galima...

Yra du dalykai: pirma, jei mes pizdavosimės iš kitų, geresni nuo to 
netapsim; antra, formaliai rusų maisto kokybės reikalavimai dažnai 
griežtesni už ES. Mėsas garažiukuose ir pas mus gamina, o sertifikuotų 
"sūrio produktų" pilnos maximos.

Apie "geresnis" tiksliausiai pasisakė , berods, Petrosianas, kai rinkosi 
iš vėžių po penkis ir po tris.

Eiliniam rusui geriausias kumpis, spėju, tas, kurį jis gali sau leisti.

2015.09.23 12:01, Linas Petkevičius rašė:
> Ok, paveiksliukais.
>
> Rusiskas hamonas:
>
> http://www.exler.ru/blog/upload/images/19_1.jpg
> http://www.exler.ru/blog/upload/images/19-1.jpg
>
> Ispaniskas hamonas:
>
> http://www.jamonprive.com/img/products/jamon_serrano_gran_reserva_mayoral_deshuesado__2_medias_piezas__471_img.JPG
>
> http://ic.pics.livejournal.com/marv/29043303/2985055/2985055_original.jpg
>
> Tikrai manai, kad cia dar galioja demagogija del to , kad "geresnis" -
> plati savoka?
>
> "krislas"  wrote in message news:mttp48$igq$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Nežinau, greičiausiai ne, nors "geresnis" plati sąvoka. Bet kažkokių
> Exxx kiekis rusiškam pagal normas turi būti mažesnis negu ispaniškam
> (ES). O po TTIP prastūmimo kas bus....