mane, ziopla, prigasdino, kad is kiaules nori nenori-reik daug saltienos gamint. Tipo nesilaiko ilgai, o ir valgyt pabos. Atseit bent jau visa galva reik i saldikli grust. Galetum pasidalint patirtimi-ka is kiaules prigaminat.Ar daug likuciu ismetat? Zinociau kurlink kalba kreipt, atejus mesos tvarkytojai :) "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:hk8r7j$1h2$1@trimpas.omnitel.net... > ne tiek tu patikimu ranku belike. Jau retas kaimietis kiaules net sau augina. > Kiaule perku is eilinio jas auginancio ukininko. Nesitikiu jokiu ekologisku technologiju, bet matau, kad mesos kokybe yra geresne nei perkant turguj. Talpinu saldymo dezej. Perku 70-80kg bekona, nes lasiniu paruost nemoku, o rukyt neturiu kur. Viskas sueina mesos gabalais, farsu, desrelemis. Jei kazko ypatingo nenori, tai susipjaustymui didelio ismanymo nereikia. Mineta bekona dviese su zmona per 7-8val pilnai sutvarkom. > > "Gintas" <netikras@adresas.lt> wrote in message news:hk8qoe$l0$1@trimpas.omnitel.net... >> aha:) Kol salciai laikosi-reik kiaule nusipirkt is patikimu ranku. Taciau-kur ja paskui sutalpint? Plius spece reikia rasti, kuri moketu ja sutvarkyt .......Tad nieko patikimo parduotuveje ner? Liudesys...... >> >