ne, klausiau apie kakakolas :) bet vanduo yra gerai. O kiek kavos ir arbatos? mėsa nėra toks didelis blogis, kaip padažai - juose dažnai daugiau riebalų, nei mėsoje. Tiesiog imk liesesnę mėsą ir kepk ant grotelių, troškink. Stipriai apmažink arba visai atsakyk 'garnyro' (ypač makaronų ir bulvių košės) bulves su lupena, nešlifuoti ryžiai, grikiai - gerai, bet nedaug, ne daugiau nei mėsos. Valgyk mėsą su žaliomis daržovėmis, apšlakstytomis 'viduržemišku' užpilu - aliejus+rūgštis+druska su pipirais. Kaip su saldumynais? "Nikodemas" <niko@demas.lt> wrote in message news:jjktaa$g07$1@trimpas.omnitel.net... > maisto nesirinkdavau: kiauliena - penkias dienas per savaitę, kitom dienom jautiena arba žuvis. Žuvis, tai labai retai. > Sunku persiorientuoti, nes ir lašinius mėgstu. Bet pradedu badauti po truputį, tada ir žuvis skani būna. > alkoholį geriu, kartais per mėnesį 2 kartus, kartais per tris mėnesius 1 kartą. Nesikabliuoju, jei to klausi. Geriu 1 dieną, net > pachmielo nedarau, išgeriu iki 1 litro degtinės, čia daugiausiai. > Vandens geriu 2-2,5 litro per parą. Turiu grafiną ir geriu vandentiekio vandenį, labai lengva paskaičiuoti. plius kava, arbata. >