Tema: Re: Kepimas grilyje, anglys ir degus skystis
Autorius: Guliu Rukau
Data: 2012-05-30 23:28:34
yra toks braziliskas budas, braziliskas todel, kad parode brazilas :)
pajami alaus buteli, apsuki ji laikrasciais, tada apkrauni anglimis,
istrauki alaus buteli, tada padegi laikrascius is vidaus, na ten kur butelis
buvo ir vualia, man pavyko is pirmo karto, kitam sake teko pasipraktikuoti.
"Agec" <neturim@mailo.tikrai> wrote in message
news:jq5mgh$3ku$1@trimpas.omnitel.net...
> Girdejau gandus, kad statybinis fenas dideliu karsciu uzdega per sekundes.
>
>
> On 2012-05-30 11:52:56 +0300, =G= said:
>
>> Sveiki,
>>
>> ką patogiai vietoje derinio anglys+degus skystis naudojate? Malkos ne
>> visada tinkamas variantas. Arba klausimas kitaip - kaip uždegti anglis be
>> chemijos?:)
>>
>>
>>
>> Iš anksto dėkui už idėjas.
>
>