Tema: Re: Kepimas grilyje, anglys ir degus skystis
Autorius: dzonis
Data: 2012-05-31 11:36:28
Nu tai jeigu tu uzpili skysciu ,kurio sudetyje yra praktiskai grynas
alkoholis ,po to degini 20 minuciu ,tai kaip atrodo ka ten dar galima
isgarinti ant mesos?
Pats laikas i zaliavalgius uzsirasyti ,jei jau tokios parkes.
"=G=" wrote in message news:jq731f$23j$1@trimpas.omnitel.net...
Fengšui ne fengšui, bet stengiuosi bent jau minimaliai pasižiūrėti, koks
maistas keliauja man į burną. Tolesni trolinimai dėl maisto pramonės
etc, lai būna ne šitoje temoje.
On 2012-05-30 20:35, gopenzo wrote:
> Ne feng-shui.
>
> "Dainiushas"<skirdain@gmail.com> wrote in message
> news:jq58bm$luh$1@trimpas.omnitel.net...
>> o kuo skystis blogai?
>>
>> On 2012.05.30 11:52, =G= wrote:
>>> Sveiki,
>>>
>>> ką patogiai vietoje derinio anglys+degus skystis naudojate? Malkos ne
>>> visada tinkamas variantas. Arba klausimas kitaip - kaip uždegti anglis
>>> be chemijos?:)
>>>
>>>
>>>
>>> Iš anksto dėkui už idėjas.
>>