Tema: Re: Kepimas grilyje, anglys ir degus skystis
Autorius: =G=
Data: 2012-05-31 12:38:30
Aišku, čia tik diletantiški pamastymai, nes nesu ekspertas.
On 2012-05-31 12:37, =G= wrote:
> Gi ne akmens, o medžio anglis ten. O ji gaminama sausos distiliacijos
> būdu (kaitinant be oro). Taigi iš kur čia gali būti kancerogenų?
>
>
>
>
> On 2012-05-31 12:29, @runAsUser wrote:
>> Nuo anglies degimo produktu kancerogenu daug daugiau, negu nuo
>> slakelio uzdegimo skyscio.
>>
>> "=G="<gg@gg.gg> wrote in message news:jq7arb$cjq$1@trimpas.omnitel.net...
>>> OK. Skaitysiu etiketes atidžiau:)
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> On 2012-05-31 11:35, dzonis wrote:
>>>> Nu tai jeigu tu uzpili skysciu ,kurio sudetyje yra praktiskai grynas
>>>> alkoholis ,po to degini 20 minuciu ,tai kaip atrodo ka ten dar galima
>>>> isgarinti ant mesos?
>>>> Pats laikas i zaliavalgius uzsirasyti ,jei jau tokios parkes.
>>>>
>>>> "=G=" wrote in message news:jq731f$23j$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>> Fengšui ne fengšui, bet stengiuosi bent jau minimaliai pasižiūrėti,
>>>> koks
>>>> maistas keliauja man į burną. Tolesni trolinimai dėl maisto pramonės
>>>> etc, lai būna ne šitoje temoje.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On 2012-05-30 20:35, gopenzo wrote:
>>>>> Ne feng-shui.
>>>>>
>>>>> "Dainiushas"<skirdain@gmail.com> wrote in message
>>>>> news:jq58bm$luh$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> o kuo skystis blogai?
>>>>>>
>>>>>> On 2012.05.30 11:52, =G= wrote:
>>>>>>> Sveiki,
>>>>>>>
>>>>>>> ką patogiai vietoje derinio anglys+degus skystis naudojate?
>>>>>>> Malkos ne
>>>>>>> visada tinkamas variantas. Arba klausimas kitaip - kaip uždegti
>>>>>>> anglis
>>>>>>> be chemijos?:)
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> Iš anksto dėkui už idėjas.
>>>>>>
>>>>
>>>
>