Tema: Re: Kepimas grilyje, anglys ir degus skystis
Autorius: =G=
Data: 2012-05-31 12:37:35
Gi ne akmens, o medžio anglis ten. O ji gaminama sausos distiliacijos 
būdu (kaitinant be oro). Taigi iš kur čia gali būti kancerogenų?




On 2012-05-31 12:29, @runAsUser wrote:
> Nuo anglies degimo produktu kancerogenu daug daugiau, negu nuo slakelio uzdegimo skyscio.
>
> "=G="<gg@gg.gg>  wrote in message news:jq7arb$cjq$1@trimpas.omnitel.net...
>> OK. Skaitysiu etiketes atidžiau:)
>>
>>
>>
>>
>>
>> On 2012-05-31 11:35, dzonis wrote:
>>> Nu tai jeigu tu uzpili skysciu ,kurio sudetyje yra praktiskai grynas
>>> alkoholis ,po to degini 20 minuciu ,tai kaip atrodo ka ten dar galima
>>> isgarinti ant mesos?
>>> Pats laikas i zaliavalgius uzsirasyti ,jei jau tokios parkes.
>>>
>>> "=G=" wrote in message news:jq731f$23j$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> Fengšui ne fengšui, bet stengiuosi bent jau minimaliai pasižiūrėti, koks
>>> maistas keliauja man į burną. Tolesni trolinimai dėl maisto pramonės
>>> etc, lai būna ne šitoje temoje.
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> On 2012-05-30 20:35, gopenzo wrote:
>>>> Ne feng-shui.
>>>>
>>>> "Dainiushas"<skirdain@gmail.com>  wrote in message
>>>> news:jq58bm$luh$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> o kuo skystis blogai?
>>>>>
>>>>> On 2012.05.30 11:52, =G= wrote:
>>>>>> Sveiki,
>>>>>>
>>>>>> ką patogiai vietoje derinio anglys+degus skystis naudojate? Malkos ne
>>>>>> visada tinkamas variantas. Arba klausimas kitaip - kaip uždegti anglis
>>>>>> be chemijos?:)
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Iš anksto dėkui už idėjas.
>>>>>
>>>
>>