Tema: Re: Kepimas grilyje, anglys ir degus skystis
Autorius: @runAsUser <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt>
Data: 2012-05-31 12:45:02
Bet kam degant kazkiek slako lieka, materija visa i energija nevirsta.
Gal tik nano magnetukai ir jezaus akmenukai kenksmingu priemaisu neturi.

"=G=" <gg@gg.gg> wrote in message news:jq7e6m$h1s$2@trimpas.omnitel.net...
> Aišku, čia tik diletantiški pamastymai, nes nesu ekspertas.
> 
> 
> 
> 
> 
> On 2012-05-31 12:37, =G= wrote:
>> Gi ne akmens, o medžio anglis ten. O ji gaminama sausos distiliacijos
>> būdu (kaitinant be oro). Taigi iš kur čia gali būti kancerogenų?
>>
>>
>>
>>
>> On 2012-05-31 12:29, @runAsUser wrote:
>>> Nuo anglies degimo produktu kancerogenu daug daugiau, negu nuo
>>> slakelio uzdegimo skyscio.
>>>
>>> "=G="<gg@gg.gg> wrote in message news:jq7arb$cjq$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> OK. Skaitysiu etiketes atidžiau:)
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On 2012-05-31 11:35, dzonis wrote:
>>>>> Nu tai jeigu tu uzpili skysciu ,kurio sudetyje yra praktiskai grynas
>>>>> alkoholis ,po to degini 20 minuciu ,tai kaip atrodo ka ten dar galima
>>>>> isgarinti ant mesos?
>>>>> Pats laikas i zaliavalgius uzsirasyti ,jei jau tokios parkes.
>>>>>
>>>>> "=G=" wrote in message news:jq731f$23j$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>
>>>>> Fengšui ne fengšui, bet stengiuosi bent jau minimaliai pasižiūrėti,
>>>>> koks
>>>>> maistas keliauja man į burną. Tolesni trolinimai dėl maisto pramonės
>>>>> etc, lai būna ne šitoje temoje.
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> On 2012-05-30 20:35, gopenzo wrote:
>>>>>> Ne feng-shui.
>>>>>>
>>>>>> "Dainiushas"<skirdain@gmail.com> wrote in message
>>>>>> news:jq58bm$luh$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> o kuo skystis blogai?
>>>>>>>
>>>>>>> On 2012.05.30 11:52, =G= wrote:
>>>>>>>> Sveiki,
>>>>>>>>
>>>>>>>> ką patogiai vietoje derinio anglys+degus skystis naudojate?
>>>>>>>> Malkos ne
>>>>>>>> visada tinkamas variantas. Arba klausimas kitaip - kaip uždegti
>>>>>>>> anglis
>>>>>>>> be chemijos?:)
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> Iš anksto dėkui už idėjas.
>>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>
>