Tema: Re: Kepimas grilyje, anglys ir degus skystis
Autorius: @runAsUser <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt>
Data: 2012-05-31 12:29:30
Nuo anglies degimo produktu kancerogenu daug daugiau, negu nuo slakelio uzdegimo skyscio.

"=G=" <gg@gg.gg> wrote in message news:jq7arb$cjq$1@trimpas.omnitel.net...
> OK. Skaitysiu etiketes atidžiau:)
> 
> 
> 
> 
> 
> On 2012-05-31 11:35, dzonis wrote:
>> Nu tai jeigu tu uzpili skysciu ,kurio sudetyje yra praktiskai grynas
>> alkoholis ,po to degini 20 minuciu ,tai kaip atrodo ka ten dar galima
>> isgarinti ant mesos?
>> Pats laikas i zaliavalgius uzsirasyti ,jei jau tokios parkes.
>>
>> "=G=" wrote in message news:jq731f$23j$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Fengšui ne fengšui, bet stengiuosi bent jau minimaliai pasižiūrėti, koks
>> maistas keliauja man į burną. Tolesni trolinimai dėl maisto pramonės
>> etc, lai būna ne šitoje temoje.
>>
>>
>>
>>
>> On 2012-05-30 20:35, gopenzo wrote:
>>> Ne feng-shui.
>>>
>>> "Dainiushas"<skirdain@gmail.com> wrote in message
>>> news:jq58bm$luh$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> o kuo skystis blogai?
>>>>
>>>> On 2012.05.30 11:52, =G= wrote:
>>>>> Sveiki,
>>>>>
>>>>> ką patogiai vietoje derinio anglys+degus skystis naudojate? Malkos ne
>>>>> visada tinkamas variantas. Arba klausimas kitaip - kaip uždegti anglis
>>>>> be chemijos?:)
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> Iš anksto dėkui už idėjas.
>>>>
>>
>