Tai LT nėra steiko tradicijų, dabar tik į madą ateina, tai ir logiška, kad nėra didelės pasiūlos. Aš pvz. nors mėgstu karts nuo karto steiką sukirsti, bet man paprasčiau kažkur paragauti gerame restorane. Va, pvz., būnant JAV, čia apsilankiau ir labai skainiai sukirtau steiko: https://wolfgangpuck.com/dining/cut-las-vegas/ Per LRT kažkada rodė dokumentinį filmą apie jautienos mėsą, tai vis kirba mintis kur nors paragauti japoniško steiko. http://www.lrt.lt/televizija/naujas_sezonas/24773 https://www.youtube.com/watch?v=WHofv0r7AXM "Bronco" parašė naujienų news:p0mf1d$8ji$1@trimpas.omnitel.net... Tai būtent Bučeryje ir perku kai reikia geros mėsos steikams. Bet tada kažką kalbėti apie "kosTmosus Olandijoje", kaip daro ROOTS, tikrai neverta. Lietuvoje gaunasi tas pats ar net didesnis kosTmosas, plius tik keli specializuoti taškai didmiesčiuose, o ne veik bet kuriame normalesniame prekybos centre.