fenix@h explained : >> nes, jei mėsa kelių dienų šviežumo, tai ji visiškai kitokio skonio, >> tikrasis skonis pradeda panašėti kažkur kaip min nuo 5 dienos. >> Kaip pvz. iš asmeninės patirties, pernai vasarą nusipirkau ketvirtadienį >> iš ūkininko gražios nugarinės šmotą (pjauna jis trečiadienį), tai >> penktadinį keptas steikas buvo toks kaip ir nieko, bet ne toks, o va >> ištraukus iš šaldytuvo antradienį, tai jau buvo grynai diena naktis >> skonio požiūriu. >> Šiaip reiktų kažkur kaip min 30-40 dienų brandint, bet čia paprastas >> būdas sumesti į šaldytuvą netinka :( > > aaa, matai, as esu salininkas didziausio imanomo sviezumo - zalias > steikas man taip pat LABAI skanu. man brandinimas tai kazkas panasaus i > konservavima. nu nieko, išmokinsim ir tave teisingus steikus ėsti :D