2017.12.12 14:48, Bronco rašė: > On 2017-12-12 12:12, fenix@h wrote: >> klysti. mesa steikams perkama po 1 ispjova. > > Tai kame klaida, jei aš taip ir sakiau, jog reikia pirkti tam kartui > paruoštą mėsą steikams, o ne 5kg "geros jautienos" mėsgalius? ....ispjova siaip link 5kg netraukia, sakyciau 1-2 kg ribose visada buna, mano patirtis 1.5-1.8kg, kas realiai yra suvalgoma 4zmoniu per savaitgalini pasisedejima > > Aš ne mėsininkas, aš steikų valgytojas, todėl man steikų valgymo > patirtis yra arba "nueini į restoraną ir valgai", arba "nueini į geresnį > prekybos centrą ir nuperki iškart paruoštus steikui ir supakuotus > jautienos gabaliukus". Kas ten tinkama, kas netinkama, kaip visa tai > pjaustoma ir brandinama, man net neturėtų rūpėti. Būtent tame ir yra > problema, jog viskas čia ne user friendly. sekantis lygis: pats ismoksi paimt peili, atsipjaut ir issikept. arba uzsimarinuot/brandint/vakuumuot ir t.t. nieko sudetingo siaip nera, bet jeigu idedi i popierine dezute su ornamentais, pridedi krapu ir petrazoliu su actu, aliejum (kas nesamone!) - va, prasau, hipsteriskas produktas :)