Mano ispudis su indukcine tai jei imt tokia, tai tik turint galinga ivada, nes jei tokio ner, tai vienu metu ant vienos skyles tik malonu dirbt (ir greit ikaista ir greit reguliuojasi, beveik kaip dujos), kai pajungi daugiau, tai realiai smaukosi junginedamas nuo vienos ant kitos skyles. Neina vienu metu visas ant galingiausio uzmest. Kas del duju taupumo, tai stipriai tuo abejociau. Duju virykles nk tik apie 60%, indukcines zymiai geresnis. Gyvenom namie be duju (viskas ant elektros) prisukdavom apie 200lt, dabar yra dujine kolonele vandeniui ir dujine virykle, prisukam tuos pacius 200 (dujos+elektr) Blogeris "darauble" ar kazkaip panasiai yra testa dares, kur geriau vandeni uzvirt, ant duju ar ant elektros, rezultatas irgi ne duju naudai. Dainiushas <skirdain@gmail.com> wrote: > prieš 20m atrodė, kad naminė duona gali iškept tik duonkepyj pečiuj. > šventai visi tuo tikėjom. O prieš kokius metus tėvai pabadė iškept duoną > elektrinėj orkaitėj - ir, o stebukle, gavosi tas pats! Negana to - vieną > kartą susiruošus dingo elektra - tai ir senoj tarybinėj dujinėj orkaitėj > taip pat iškepė :), > > On 2013.12.05 23:41, CodeC wrote: >> On 2013.12.05 23:37, mindau wrote: >>> dristu manyti, kad Jusu pazistami tiesiog siaip gamintys.. megejai. >>> tikrai rimtai gaminantys vertina tik dujas. >> >> ne tik. zarijas dar vertina :) >> >>> >>> >>> >>> On 12/05/2013 11:25 PM, DasI wrote: >>>> On Thu, 05 Dec 2013 23:01:15 +0200, kardanas wrote: >>>> Taip ir isivaizduoju tamsta virtuveje, kur yra ir paprasta kaitlente, ir >>>> indukcija ir dujos. >>>> PS Ash irgi pazhystu rimchiau gaminanchiu zhmoniu, kur pabande indukcija >>>> apie bezdalus daugiau girdeti nenori. >>>>> PS gaminam namie daug ir blatnai . Paprasta kaitlente shudas, indukcine >>>>> geriau, dujine dar geriau. Beja, rimciau gaminanciu zinau jau ne viena >>>>> kas gryzo prie bezdalu. >>> >>