bbž, nebesuprantu apie ką tu čia On 2013.12.06 12:24, Signalizacija wrote: > cia tas pat ssu maximos batonu ar su babbutes kepta duonkepy? > > On 2013.12.06 10:05, Dainiushas wrote: >> tas pats. būtent forma tik kitokia, dėl mažesnių orkaitės gabaritų. >> >> On 2013.12.06 08:48, Signalizacija wrote: >>> Tas pats ar forma panasi? >>> >>> On 2013.12.05 23:47, Dainiushas wrote: >>>> prieš 20m atrodė, kad naminė duona gali iškept tik duonkepyj pečiuj. >>>> šventai visi tuo tikėjom. O prieš kokius metus tėvai pabadė iškept >>>> duoną >>>> elektrinėj orkaitėj - ir, o stebukle, gavosi tas pats! Negana to - >>>> vieną >>>> kartą susiruošus dingo elektra - tai ir senoj tarybinėj dujinėj >>>> orkaitėj >>>> taip pat iškepė :), >>>> >>>> On 2013.12.05 23:41, CodeC wrote: >>>>> On 2013.12.05 23:37, mindau wrote: >>>>>> dristu manyti, kad Jusu pazistami tiesiog siaip gamintys.. megejai. >>>>>> tikrai rimtai gaminantys vertina tik dujas. >>>>> >>>>> ne tik. zarijas dar vertina :) >>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>>> On 12/05/2013 11:25 PM, DasI wrote: >>>>>>> On Thu, 05 Dec 2013 23:01:15 +0200, kardanas wrote: >>>>>>> Taip ir isivaizduoju tamsta virtuveje, kur yra ir paprasta >>>>>>> kaitlente, ir >>>>>>> indukcija ir dujos. >>>>>>> PS Ash irgi pazhystu rimchiau gaminanchiu zhmoniu, kur pabande >>>>>>> indukcija >>>>>>> apie bezdalus daugiau girdeti nenori. >>>>>>>> PS gaminam namie daug ir blatnai . Paprasta kaitlente shudas, >>>>>>>> indukcine >>>>>>>> geriau, dujine dar geriau. Beja, rimciau gaminanciu zinau jau ne >>>>>>>> viena >>>>>>>> kas gryzo prie bezdalu. >>>>>> >>>>> >>>> >>