btw, esu beveik tikras, kad būtų galima šašlą iškept taip, kad neatskirtum :) On 2013.12.08 16:09, Signalizacija wrote: > Desra pagaminta gamykloj dumu kvepia beveik kaip tikra. Bet va iki kaime > rkytos nu niekaip nedaraukia. Kaip manai kodel? > Šašlyka irgi kaip suprantu duchovkej kepi. gi kok skirtumas ...krc > nejuokink > > On 2013.12.07 09:42, Dainiushas wrote: >> nejauni. tai ant tų pačių ajerų su tuo pačiu raugu taip pat minkydami iš >> tų pačių miltų kepa. kodėl ta duona turėtų būt kažkokia kardinaliai >> kitokia? >> >> >> On 2013.12.06 19:39, Arvis wrote: >>> >>> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> parašė naujienų >>> pranešime:l7qs9j$jde$1@trimpas.omnitel.net... >>>> prieš 20m atrodė, kad naminė duona gali iškept tik duonkepyj pečiuj. >>>> šventai visi tuo tikėjom. O prieš kokius metus tėvai pabadė iškept >>>> duoną >>>> elektrinėj orkaitėj - ir, o stebukle, gavosi tas pats! Negana to - >>>> vieną >>>> kartą susiruošus dingo elektra - tai ir senoj tarybinėj dujinėj >>>> orkaitėj >>>> taip pat iškepė :), >>> >>> Tėvai gal labai dar jauni. Kas nors keletą kartų ragavo duonikės, >>> keptos smetoninėj krosny ant ajero ar klevo lapų, nelabai drįsta >>> pasakyti "tas pats" apie duoną, keptą elektrinėse ir pan. >>> orkaitėse/duonkepėse. >>> Ar jau čia mano tikėjimas toks... >>> >>