cia tas pat ssu maximos batonu ar su babbutes kepta duonkepy? On 2013.12.06 10:05, Dainiushas wrote: > tas pats. būtent forma tik kitokia, dėl mažesnių orkaitės gabaritų. > > On 2013.12.06 08:48, Signalizacija wrote: >> Tas pats ar forma panasi? >> >> On 2013.12.05 23:47, Dainiushas wrote: >>> prieš 20m atrodė, kad naminė duona gali iškept tik duonkepyj pečiuj. >>> šventai visi tuo tikėjom. O prieš kokius metus tėvai pabadė iškept duoną >>> elektrinėj orkaitėj - ir, o stebukle, gavosi tas pats! Negana to - vieną >>> kartą susiruošus dingo elektra - tai ir senoj tarybinėj dujinėj orkaitėj >>> taip pat iškepė :), >>> >>> On 2013.12.05 23:41, CodeC wrote: >>>> On 2013.12.05 23:37, mindau wrote: >>>>> dristu manyti, kad Jusu pazistami tiesiog siaip gamintys.. megejai. >>>>> tikrai rimtai gaminantys vertina tik dujas. >>>> >>>> ne tik. zarijas dar vertina :) >>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> On 12/05/2013 11:25 PM, DasI wrote: >>>>>> On Thu, 05 Dec 2013 23:01:15 +0200, kardanas wrote: >>>>>> Taip ir isivaizduoju tamsta virtuveje, kur yra ir paprasta >>>>>> kaitlente, ir >>>>>> indukcija ir dujos. >>>>>> PS Ash irgi pazhystu rimchiau gaminanchiu zhmoniu, kur pabande >>>>>> indukcija >>>>>> apie bezdalus daugiau girdeti nenori. >>>>>>> PS gaminam namie daug ir blatnai . Paprasta kaitlente shudas, >>>>>>> indukcine >>>>>>> geriau, dujine dar geriau. Beja, rimciau gaminanciu zinau jau ne >>>>>>> viena >>>>>>> kas gryzo prie bezdalu. >>>>> >>>> >>> >