pabandyk. pasui galesi visa gyvenima pasakas sekt. Dar zinok yra tokios elektrines saslykines, tas i sarasa itrauk On 2013.12.08 17:55, Dainiushas wrote: > btw, esu beveik tikras, kad būtų galima šašlą iškept taip, kad > neatskirtum :) > > > On 2013.12.08 16:09, Signalizacija wrote: >> Desra pagaminta gamykloj dumu kvepia beveik kaip tikra. Bet va iki kaime >> rkytos nu niekaip nedaraukia. Kaip manai kodel? >> Šašlyka irgi kaip suprantu duchovkej kepi. gi kok skirtumas ...krc >> nejuokink >> >> On 2013.12.07 09:42, Dainiushas wrote: >>> nejauni. tai ant tų pačių ajerų su tuo pačiu raugu taip pat minkydami iš >>> tų pačių miltų kepa. kodėl ta duona turėtų būt kažkokia kardinaliai >>> kitokia? >>> >>> >>> On 2013.12.06 19:39, Arvis wrote: >>>> >>>> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> parašė naujienų >>>> pranešime:l7qs9j$jde$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> prieš 20m atrodė, kad naminė duona gali iškept tik duonkepyj pečiuj. >>>>> šventai visi tuo tikėjom. O prieš kokius metus tėvai pabadė iškept >>>>> duoną >>>>> elektrinėj orkaitėj - ir, o stebukle, gavosi tas pats! Negana to - >>>>> vieną >>>>> kartą susiruošus dingo elektra - tai ir senoj tarybinėj dujinėj >>>>> orkaitėj >>>>> taip pat iškepė :), >>>> >>>> Tėvai gal labai dar jauni. Kas nors keletą kartų ragavo duonikės, >>>> keptos smetoninėj krosny ant ajero ar klevo lapų, nelabai drįsta >>>> pasakyti "tas pats" apie duoną, keptą elektrinėse ir pan. >>>> orkaitėse/duonkepėse. >>>> Ar jau čia mano tikėjimas toks... >>>> >>> >