profesionalai tai ko gero dar viena atskira kategorija.. kotletam, bulvem irgi kiausinienem namie indukcija idealiai tinka.. bet yra ir zymiai reiklesniu naudotoju.. anie namu virtuvei paprastai renkasi domino indukcija + domino wok + domino dujos. "Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message news:l7s4a7$5ns$1@trimpas.omnitel.net... >O tai kiek namie profesionalu jau, kuriam pagaminto patiekalo kokybe ir >darbo sanaudos jam pagaminti skirsis todel, kad naudojo butent ne dujas, o >indukcine? > > Is asmenines patirties. Esu turbut labiau megejas - kregzduciu lizdus > zelandietisku triufeliu padaze, geda prisipazint, bet visiskai ne kaip > tipinis newsu gyventojas ruosiu gal koki karta i menesi, ne dazniau. Todel > 90 proc. gaminimo vyksta ant indukcines. Nes maisto gamyba turbut galima > suskirtsyti į dvi dalis. Vienas, tai fiziologiniu poreikiu patenkinimas. > Kiausiniene, kepta bulve, kotletas ir panasiai, bent jau man daug patogiau > ruosiasi ant indukcines. Ir temperaturos lengvai issistato ir prisiziuri > paprasciau ir vaikas lengviau susitvarko. Kitas variantas - maistas, kaikp > pramoga ar laisvalaikis ir visokiems vipindrasams jau buna visaip. Kad ir > koks vokas - su standartine indukcine jam skirtu patiekalu neparuosi. Ar > seip koks patieklas, kuriam reikia atviros ugnies. Tam ir panasiems > reikalams turiu baliona ir isirenges viena skyle. Bet realia tai > kasdieniniame gyvenime dujos manau kaip koks zidinys. Dauguma kur > isirengineja turbut isivaizduoja kaip vos ne kasdien ji kurens, keps ten > kazka, sedes prie jo ir panasiai. O realiai - nu patys taigi zinot... > > "mindau" wrote in message news:l7rvcq$103$1@trimpas.omnitel.net... > > prasau neisizeisti. mano kuklia nuomone tamsta tik megejas.