tai duchovkej irgi gali pabarstyt pelenais "Yvl" wrote in message news:l86v6n$hin$1@trimpas.omnitel.net... nieks nesako, kad neskanu. bet pelenuose - skaniau :) dumo kvapas ir kt burtai "Dainiushas" wrote in message news:l82tv2$aku$1@trimpas.omnitel.net... na žinok buves, tai kepu dažnai. perpjauni pusiau, truputį pašlakstai aliejum, pavolioji kmynuose ir pabarstai truputį druskos. Gaunasi - pirštus gali nusigraužt :) On 2013.12.08 22:19, CodeC wrote: > On 2013.12.08 21:51, Dainiushas wrote: >> o bandei kada nors gamtoje virt žuvienę ant elektrinės viryklės? :) > > p.s. man gamtoj net desra skanu, nors siaip as jos niekad nevalgau :) > bet maisto ant lauzho unikalumo as neneigiu, nes skirtumas tikrai yra ir > didelis. neisivaizduoju ka reikia padaryt mesai elektrinej orkaitej, kad > atrodytu, kvepetu ir ragautusi taip kaip kepta ant zariju. arba pabandyk > paprasta bulve arba bulve su lasinukais folijoj iskepti kurnors kitur, > kad butu kaip kaip karstuose pelenuose ar zarijose. > >> >> On 2013.12.08 20:54, Arvis wrote: >>> >>> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> parašė naujienų >>> pranešime:l82dp7$1vf$2@trimpas.omnitel.net... >>>> klausyk, bet tu rimtai tiki, kad orkaitėj gali neiškept duona? >>> >>> Kiekvienam savo :) >>> Man žuvienė, būnant gamtoje, išvirta aprūkusiame katiliuke ant laužo, >>> skiriasi nuo žuvienės, išvirtos namuose, ant elektro/dujinės ar pan >>> viryklės. Kitam nei ta, nei ta neskani... >>> >> >