Tema: Re: patarimu kepsninei
Autorius: Kesha
Data: 2016-09-08 16:11:24
>>> kodel? o todel, kad degdamai riebalai isskiria nenaudingas ir netgi
>>> zalingas medziagas. tsakant senovej didponiai salia lauzo mesa
>>> kepdavo, varguoliai - virs.
>>
>> labai persiprašau, o kas kepa ant atviros ugnies mėsą? normalūs, kepa
>> ant žarijų...
>
> nesvarbu. deganciu riebalu dumai nuseda ant mesos. nuvarvejus riebalams ne 
> ant ugnies/zariju - problemos nelieka.

nelieka ir būtent to skonio, dėl ko kepama ant žarijų...
rūkyti visi dalykai irgi žiauriai nesveiki, bet kartu ir žiauriai 
skanūs :)
Aš geriau jau atsisakysiu to visokio brudo prifarširuoto krakmolu, nei 
malonum pasinuodyti kepsniais keptais ant žarijų :)