Tema: Re: patarimu kepsninei
Autorius: fenix@w
Data: 2016-09-08 16:19:21
> nelieka ir būtent to skonio, dėl ko kepama ant žarijų...
> rūkyti visi dalykai irgi žiauriai nesveiki, bet kartu ir žiauriai skanūs :)
> Aš geriau jau atsisakysiu to visokio brudo prifarširuoto krakmolu, nei
> malonum pasinuodyti kepsniais keptais ant žarijų :)

na, cia galima gincytis. rukymo ar kepimo metu, kai nevarva riebalai i 
zarijas ant kepsnio nuseda nesudegusios medzio daleles, o kai degini 
riebalus - tai ir ju. skonis skiriasi, bet siaip net ir vilniuje bent 
jau anksciau budavo vietu, kur kepdavo ne ant zariju, o sialia ju, viena 
is ju Fabai, kita, kaip nekeista, cili kaimas prie zirmunu ziedo. 
teoriskai, jei dar ir padarytu realiai kazka, kad tie riebalai nubegtu i 
atskira salta talpa - kosherna butu.