>> nelieka ir būtent to skonio, dėl ko kepama ant žarijų... >> rūkyti visi dalykai irgi žiauriai nesveiki, bet kartu ir žiauriai skanūs :) >> Aš geriau jau atsisakysiu to visokio brudo prifarširuoto krakmolu, nei >> malonum pasinuodyti kepsniais keptais ant žarijų :) > > na, cia galima gincytis. rukymo ar kepimo metu, kai nevarva riebalai i > zarijas ant kepsnio nuseda nesudegusios medzio daleles, o kai degini riebalus > - tai ir ju. skonis skiriasi, bet siaip net ir vilniuje bent jau anksciau > budavo vietu, kur kepdavo ne ant zariju, o sialia ju, viena is ju Fabai, > kita, kaip nekeista, cili kaimas prie zirmunu ziedo. teoriskai, jei dar ir > padarytu realiai kazka, kad tie riebalai nubegtu i atskira salta talpa - > kosherna butu. Nu dėl fabų, tai tikrai kepa tiesiai ant žarijų ir dar su plaukų fenu jas kedena :)