Tema: Re: patarimu kepsninei
Autorius: Kesha
Data: 2016-09-08 16:33:16
>> nelieka ir būtent to skonio, dėl ko kepama ant žarijų...
>> rūkyti visi dalykai irgi žiauriai nesveiki, bet kartu ir žiauriai skanūs :)
>> Aš geriau jau atsisakysiu to visokio brudo prifarširuoto krakmolu, nei
>> malonum pasinuodyti kepsniais keptais ant žarijų :)
>
> na, cia galima gincytis. rukymo ar kepimo metu, kai nevarva riebalai i 
> zarijas ant kepsnio nuseda nesudegusios medzio daleles, o kai degini riebalus 
> - tai ir ju. skonis skiriasi, bet siaip net ir vilniuje bent jau anksciau 
> budavo vietu, kur kepdavo ne ant zariju, o sialia ju, viena is ju Fabai, 
> kita, kaip nekeista, cili kaimas prie zirmunu ziedo. teoriskai, jei dar ir 
> padarytu realiai kazka, kad tie riebalai nubegtu i atskira salta talpa - 
> kosherna butu.

Nu dėl fabų, tai tikrai kepa tiesiai ant žarijų ir dar su plaukų fenu 
jas kedena :)