Tema: Re: patarimu kepsninei
Autorius: tranzoo
Data: 2016-09-09 09:38:04
bet kaip termiskai apdorojus mesa yra maistingiau nei zalia. o ar virti, ar 
kepti, ar rukyti, ar dziovinti - jau kiekvieno asmeninis reikalas.

--
T

"Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message 
news:nqti8n$g12$1@trimpas.omnitel.net...
>O ją suvalgius vistiek galų gale gauname šūdą, nu ir kas iš to toliau?
> dar paimk sūdytus lašinius ir virtus ir pasakyk, kad iš virtų naudos 
> daugiau (jei aplamai yra)...
>
>> mesa termiskai apdorojant asiranda apie 200 papildomu junginiu.
>>
>>
>> "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message 
>> news:nqro3k$sb5$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nu čia dabar?
>>>
>>>> kad ne, žalią valgyt praktiškai beprasmiška
>>>>
>>>> On 9/8/2016 3:12 PM, jtdm wrote:
>>>>> zalia valgyt
>>>>>
>>>>> On 2016.09.08 15:11, Dainiushas wrote:
>>>>>> o sveikiausia tai išvirt
>>>>>>
>>>>>> On 9/8/2016 3:08 PM, fenix@w wrote:
>>>>>>>>> kodel? o todel, kad degdamai riebalai isskiria nenaudingas ir 
>>>>>>>>> netgi
>>>>>>>>> zalingas medziagas. tsakant senovej didponiai salia lauzo mesa
>>>>>>>>> kepdavo, varguoliai - virs.
>>>>>>>>
>>>>>>>> labai persiprašau, o kas kepa ant atviros ugnies mėsą? normalūs, 
>>>>>>>> kepa
>>>>>>>> ant žarijų...
>>>>>>>
>>>>>>> nesvarbu. deganciu riebalu dumai nuseda ant mesos. nuvarvejus 
>>>>>>> riebalams
>>>>>>> ne ant ugnies/zariju - problemos nelieka.