bet kaip termiskai apdorojus mesa yra maistingiau nei zalia. o ar virti, ar kepti, ar rukyti, ar dziovinti - jau kiekvieno asmeninis reikalas. -- T "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message news:nqti8n$g12$1@trimpas.omnitel.net... >O ją suvalgius vistiek galų gale gauname šūdą, nu ir kas iš to toliau? > dar paimk sūdytus lašinius ir virtus ir pasakyk, kad iš virtų naudos > daugiau (jei aplamai yra)... > >> mesa termiskai apdorojant asiranda apie 200 papildomu junginiu. >> >> >> "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message >> news:nqro3k$sb5$1@trimpas.omnitel.net... >>> nu čia dabar? >>> >>>> kad ne, žalią valgyt praktiškai beprasmiška >>>> >>>> On 9/8/2016 3:12 PM, jtdm wrote: >>>>> zalia valgyt >>>>> >>>>> On 2016.09.08 15:11, Dainiushas wrote: >>>>>> o sveikiausia tai išvirt >>>>>> >>>>>> On 9/8/2016 3:08 PM, fenix@w wrote: >>>>>>>>> kodel? o todel, kad degdamai riebalai isskiria nenaudingas ir >>>>>>>>> netgi >>>>>>>>> zalingas medziagas. tsakant senovej didponiai salia lauzo mesa >>>>>>>>> kepdavo, varguoliai - virs. >>>>>>>> >>>>>>>> labai persiprašau, o kas kepa ant atviros ugnies mėsą? normalūs, >>>>>>>> kepa >>>>>>>> ant žarijų... >>>>>>> >>>>>>> nesvarbu. deganciu riebalu dumai nuseda ant mesos. nuvarvejus >>>>>>> riebalams >>>>>>> ne ant ugnies/zariju - problemos nelieka.