argentinietiska parilla yra tam reikalui. "fenix@w" <muilas@ant.muilo> wrote in message news:nqrogp$skg$1@trimpas.omnitel.net... >> nelieka ir būtent to skonio, dėl ko kepama ant žarijų... >> rūkyti visi dalykai irgi žiauriai nesveiki, bet kartu ir žiauriai skanūs >> :) >> Aš geriau jau atsisakysiu to visokio brudo prifarširuoto krakmolu, nei >> malonum pasinuodyti kepsniais keptais ant žarijų :) > > na, cia galima gincytis. rukymo ar kepimo metu, kai nevarva riebalai i > zarijas ant kepsnio nuseda nesudegusios medzio daleles, o kai degini > riebalus - tai ir ju. skonis skiriasi, bet siaip net ir vilniuje bent jau > anksciau budavo vietu, kur kepdavo ne ant zariju, o sialia ju, viena is ju > Fabai, kita, kaip nekeista, cili kaimas prie zirmunu ziedo. teoriskai, jei > dar ir padarytu realiai kazka, kad tie riebalai nubegtu i atskira salta > talpa - kosherna butu. >