Tema: Re: patarimu kepsninei
Autorius: tranzoo
Data: 2016-09-08 16:47:05
argentinietiska parilla yra tam reikalui.

"fenix@w" <muilas@ant.muilo> wrote in message 
news:nqrogp$skg$1@trimpas.omnitel.net...
>> nelieka ir būtent to skonio, dėl ko kepama ant žarijų...
>> rūkyti visi dalykai irgi žiauriai nesveiki, bet kartu ir žiauriai skanūs 
>> :)
>> Aš geriau jau atsisakysiu to visokio brudo prifarširuoto krakmolu, nei
>> malonum pasinuodyti kepsniais keptais ant žarijų :)
>
> na, cia galima gincytis. rukymo ar kepimo metu, kai nevarva riebalai i 
> zarijas ant kepsnio nuseda nesudegusios medzio daleles, o kai degini 
> riebalus - tai ir ju. skonis skiriasi, bet siaip net ir vilniuje bent jau 
> anksciau budavo vietu, kur kepdavo ne ant zariju, o sialia ju, viena is ju 
> Fabai, kita, kaip nekeista, cili kaimas prie zirmunu ziedo. teoriskai, jei 
> dar ir padarytu realiai kazka, kad tie riebalai nubegtu i atskira salta 
> talpa - kosherna butu.
>