OK - tu sakai - tu zinai... as pasiliksiu prie savo nuomones... "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message news:nqtlg1$hvo$1@trimpas.omnitel.net... > BTW džiovinimas, tai ne terminis apdorojimas. > >> bet kaip termiskai apdorojus mesa yra maistingiau nei zalia. o ar virti, >> ar kepti, ar rukyti, ar dziovinti - jau kiekvieno asmeninis reikalas. >> >> -- >> T >> >> "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message >> news:nqti8n$g12$1@trimpas.omnitel.net... >>>O ją suvalgius vistiek galų gale gauname šūdą, nu ir kas iš to toliau? >>> dar paimk sūdytus lašinius ir virtus ir pasakyk, kad iš virtų naudos >>> daugiau (jei aplamai yra)... >>> >>>> mesa termiskai apdorojant asiranda apie 200 papildomu junginiu. >>>> >>>> >>>> "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message >>>> news:nqro3k$sb5$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> nu čia dabar? >>>>> >>>>>> kad ne, žalią valgyt praktiškai beprasmiška >>>>>> >>>>>> On 9/8/2016 3:12 PM, jtdm wrote: >>>>>>> zalia valgyt >>>>>>> >>>>>>> On 2016.09.08 15:11, Dainiushas wrote: >>>>>>>> o sveikiausia tai išvirt >>>>>>>> >>>>>>>> On 9/8/2016 3:08 PM, fenix@w wrote: >>>>>>>>>>> kodel? o todel, kad degdamai riebalai isskiria nenaudingas ir >>>>>>>>>>> netgi >>>>>>>>>>> zalingas medziagas. tsakant senovej didponiai salia lauzo mesa >>>>>>>>>>> kepdavo, varguoliai - virs. >>>>>>>>>> >>>>>>>>>> labai persiprašau, o kas kepa ant atviros ugnies mėsą? normalūs, >>>>>>>>>> kepa >>>>>>>>>> ant žarijų... >>>>>>>>> >>>>>>>>> nesvarbu. deganciu riebalu dumai nuseda ant mesos. nuvarvejus >>>>>>>>> riebalams >>>>>>>>> ne ant ugnies/zariju - problemos nelieka.