Tema: Re: patarimu kepsninei
Autorius: tranzoo
Data: 2016-09-09 13:07:27
OK - tu sakai - tu zinai... as pasiliksiu prie savo nuomones...


"Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message 
news:nqtlg1$hvo$1@trimpas.omnitel.net...
> BTW džiovinimas, tai ne terminis apdorojimas.
>
>> bet kaip termiskai apdorojus mesa yra maistingiau nei zalia. o ar virti, 
>> ar kepti, ar rukyti, ar dziovinti - jau kiekvieno asmeninis reikalas.
>>
>> --
>> T
>>
>> "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message 
>> news:nqti8n$g12$1@trimpas.omnitel.net...
>>>O ją suvalgius vistiek galų gale gauname šūdą, nu ir kas iš to toliau?
>>> dar paimk sūdytus lašinius ir virtus ir pasakyk, kad iš virtų naudos 
>>> daugiau (jei aplamai yra)...
>>>
>>>> mesa termiskai apdorojant asiranda apie 200 papildomu junginiu.
>>>>
>>>>
>>>> "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message 
>>>> news:nqro3k$sb5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> nu čia dabar?
>>>>>
>>>>>> kad ne, žalią valgyt praktiškai beprasmiška
>>>>>>
>>>>>> On 9/8/2016 3:12 PM, jtdm wrote:
>>>>>>> zalia valgyt
>>>>>>>
>>>>>>> On 2016.09.08 15:11, Dainiushas wrote:
>>>>>>>> o sveikiausia tai išvirt
>>>>>>>>
>>>>>>>> On 9/8/2016 3:08 PM, fenix@w wrote:
>>>>>>>>>>> kodel? o todel, kad degdamai riebalai isskiria nenaudingas ir 
>>>>>>>>>>> netgi
>>>>>>>>>>> zalingas medziagas. tsakant senovej didponiai salia lauzo mesa
>>>>>>>>>>> kepdavo, varguoliai - virs.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> labai persiprašau, o kas kepa ant atviros ugnies mėsą? normalūs, 
>>>>>>>>>> kepa
>>>>>>>>>> ant žarijų...
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> nesvarbu. deganciu riebalu dumai nuseda ant mesos. nuvarvejus 
>>>>>>>>> riebalams
>>>>>>>>> ne ant ugnies/zariju - problemos nelieka.