BTW džiovinimas, tai ne terminis apdorojimas. > bet kaip termiskai apdorojus mesa yra maistingiau nei zalia. o ar virti, ar > kepti, ar rukyti, ar dziovinti - jau kiekvieno asmeninis reikalas. > > -- > T > > "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message > news:nqti8n$g12$1@trimpas.omnitel.net... >>O ją suvalgius vistiek galų gale gauname šūdą, nu ir kas iš to toliau? >> dar paimk sūdytus lašinius ir virtus ir pasakyk, kad iš virtų naudos >> daugiau (jei aplamai yra)... >> >>> mesa termiskai apdorojant asiranda apie 200 papildomu junginiu. >>> >>> >>> "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message >>> news:nqro3k$sb5$1@trimpas.omnitel.net... >>>> nu čia dabar? >>>> >>>>> kad ne, žalią valgyt praktiškai beprasmiška >>>>> >>>>> On 9/8/2016 3:12 PM, jtdm wrote: >>>>>> zalia valgyt >>>>>> >>>>>> On 2016.09.08 15:11, Dainiushas wrote: >>>>>>> o sveikiausia tai išvirt >>>>>>> >>>>>>> On 9/8/2016 3:08 PM, fenix@w wrote: >>>>>>>>>> kodel? o todel, kad degdamai riebalai isskiria nenaudingas ir netgi >>>>>>>>>> zalingas medziagas. tsakant senovej didponiai salia lauzo mesa >>>>>>>>>> kepdavo, varguoliai - virs. >>>>>>>>> >>>>>>>>> labai persiprašau, o kas kepa ant atviros ugnies mėsą? normalūs, >>>>>>>>> kepa >>>>>>>>> ant žarijų... >>>>>>>> >>>>>>>> nesvarbu. deganciu riebalu dumai nuseda ant mesos. nuvarvejus >>>>>>>> riebalams >>>>>>>> ne ant ugnies/zariju - problemos nelieka.