Tema: Re: patarimu kepsninei
Autorius: Kesha
Data: 2016-09-09 09:40:01
BTW džiovinimas, tai ne terminis apdorojimas.

> bet kaip termiskai apdorojus mesa yra maistingiau nei zalia. o ar virti, ar 
> kepti, ar rukyti, ar dziovinti - jau kiekvieno asmeninis reikalas.
>
> --
> T
>
> "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message 
> news:nqti8n$g12$1@trimpas.omnitel.net...
>>O ją suvalgius vistiek galų gale gauname šūdą, nu ir kas iš to toliau?
>> dar paimk sūdytus lašinius ir virtus ir pasakyk, kad iš virtų naudos 
>> daugiau (jei aplamai yra)...
>>
>>> mesa termiskai apdorojant asiranda apie 200 papildomu junginiu.
>>>
>>>
>>> "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message 
>>> news:nqro3k$sb5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> nu čia dabar?
>>>>
>>>>> kad ne, žalią valgyt praktiškai beprasmiška
>>>>>
>>>>> On 9/8/2016 3:12 PM, jtdm wrote:
>>>>>> zalia valgyt
>>>>>>
>>>>>> On 2016.09.08 15:11, Dainiushas wrote:
>>>>>>> o sveikiausia tai išvirt
>>>>>>>
>>>>>>> On 9/8/2016 3:08 PM, fenix@w wrote:
>>>>>>>>>> kodel? o todel, kad degdamai riebalai isskiria nenaudingas ir netgi
>>>>>>>>>> zalingas medziagas. tsakant senovej didponiai salia lauzo mesa
>>>>>>>>>> kepdavo, varguoliai - virs.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> labai persiprašau, o kas kepa ant atviros ugnies mėsą? normalūs, 
>>>>>>>>> kepa
>>>>>>>>> ant žarijų...
>>>>>>>>
>>>>>>>> nesvarbu. deganciu riebalu dumai nuseda ant mesos. nuvarvejus 
>>>>>>>> riebalams
>>>>>>>> ne ant ugnies/zariju - problemos nelieka.