cia ir yra esme. realiai +- yra px tas receptas, cia kur kas svarbiau yra know-how. ir butent tiramisu recepte, tas know-how yra ziaaaauuurrriiaaaii svarbiau uz tikslu recepta. panasiai kaip ir kausiniu baltymus isplakti - atrodo paprastu paprasciausias veiksmas, ale kol dejo kas kaip, tai googlint teko :) O smulkmenu ten yra daug, pradedant eiliskumu, baigiant nuansais, pvz suri reikia maisyti su saukstu o ne isplakti. Jei darysi pirma karta - pradizia pasiziurek ar iseina kausinius isplakti, ir dar grietinele plak su standikliu - tada rezultatas gausis bent is tolo panasus. Ir likerio dek daugiau - geriau valgysis :) "Alijosius" <as@as.lt> wrote in message news:h716dl$i5b$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > gal galit pametet isbandyta tiramisu recepta? > Google'as rodo daug ir skirtingu, niekaip neatrenku, kiek is tikro kiausiniu > reikia - vieni rekia, kad 6 per daug, kiti - kad kaip tik. Zodziu, > neissirenku. > > Turiu 500g mascarpone ir dideli paka ladyfingersu. :) > Aciu. > >