Tema: Re: tiramisu
Autorius: A&G
Data: 2009-08-27 15:39:57
kam tas standiklis? riebi grietinele puikiai issiplaka 
"Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:h75tai$hdr$1@trimpas.omnitel.net...
> cia ir yra esme. 
> realiai +- yra px tas receptas, cia kur kas svarbiau yra know-how.
> ir butent tiramisu recepte, tas know-how yra ziaaaauuurrriiaaaii svarbiau uz tikslu recepta.
> 
> panasiai kaip ir kausiniu baltymus isplakti - atrodo paprastu 
> paprasciausias veiksmas, ale kol dejo kas kaip, tai googlint teko :)
> 
> O smulkmenu ten yra daug, pradedant eiliskumu, baigiant nuansais, pvz suri reikia maisyti 
> su saukstu o ne isplakti.
> 
> Jei darysi pirma karta - pradizia pasiziurek ar iseina kausinius isplakti, ir dar 
> grietinele plak su standikliu - tada rezultatas gausis bent is tolo panasus.
> 
> Ir likerio dek daugiau - geriau valgysis :)
> 
> 
> "Alijosius" <as@as.lt> wrote in message news:h716dl$i5b$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>> 
>> gal galit pametet isbandyta tiramisu recepta?
>> Google'as rodo daug ir skirtingu, niekaip neatrenku, kiek is tikro kiausiniu 
>> reikia - vieni rekia, kad 6 per daug, kiti - kad kaip tik. Zodziu, 
>> neissirenku.
>> 
>> Turiu 500g mascarpone ir dideli paka ladyfingersu. :)
>> Aciu. 
>> 
>>