kam tas standiklis? riebi grietinele puikiai issiplaka "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:h75tai$hdr$1@trimpas.omnitel.net... > cia ir yra esme. > realiai +- yra px tas receptas, cia kur kas svarbiau yra know-how. > ir butent tiramisu recepte, tas know-how yra ziaaaauuurrriiaaaii svarbiau uz tikslu recepta. > > panasiai kaip ir kausiniu baltymus isplakti - atrodo paprastu > paprasciausias veiksmas, ale kol dejo kas kaip, tai googlint teko :) > > O smulkmenu ten yra daug, pradedant eiliskumu, baigiant nuansais, pvz suri reikia maisyti > su saukstu o ne isplakti. > > Jei darysi pirma karta - pradizia pasiziurek ar iseina kausinius isplakti, ir dar > grietinele plak su standikliu - tada rezultatas gausis bent is tolo panasus. > > Ir likerio dek daugiau - geriau valgysis :) > > > "Alijosius" <as@as.lt> wrote in message news:h716dl$i5b$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> gal galit pametet isbandyta tiramisu recepta? >> Google'as rodo daug ir skirtingu, niekaip neatrenku, kiek is tikro kiausiniu >> reikia - vieni rekia, kad 6 per daug, kiti - kad kaip tik. Zodziu, >> neissirenku. >> >> Turiu 500g mascarpone ir dideli paka ladyfingersu. :) >> Aciu. >> >>