Tema: Re: kaip skaniai paruosti kalakuta?
Autorius: MaRiUs
Data: 2009-12-18 00:23:49
nu dar nepamirst i maiso vidu iliet kokius pora litru vandens....
aisku marinuot tai kas be ko....

"Lcd" <lzd@takas.lt> wrote in message 
news:hge488$pv5$1@trimpas.omnitel.net...
> As tai siulau maise kepimo kepti. Tik zinoma pries tai para kokia 
> pamarinuoti. Pabaigoje praplesus paskrudinti dar kokia pusvalandike 
> minimum is virsaus.
>
> Cia idejos. Taip nekepiau, bet turiu itarimu kad labai gerai galetu 
> gautis.
>
> Gipsas rašė:
>> sakyciau reiketu apkepti labai ikaitintoje keptuveje po pora minuciu, 
>> deti i spizhni troskintuva ir troskinti gretineles padaze kokia 30-40 
>> minuciu
>> "agnesse" <xxx@xxx.com> wrote in message 
>> news:hgb79b$q1c$1@trimpas.omnitel.net...
>>> kaip ir kiekvienais metais is kaimo parsiveziau kalakutienos (krutinele, 
>>> slauneles, blauzdeles ir pan). su krutinele dar siaip taip susitvarkau - 
>>> ant kepsniu sueina. bet niekaip neisgaunu skaniu patiekalu is 
>>> blausdeliu/kulseliu - amzinai gaunas kieta ir sausa mesa...
>>> pasidalinkit patirtim kaip ta mesa skaniai apdorot?
>>>
>>