nu dar nepamirst i maiso vidu iliet kokius pora litru vandens.... aisku marinuot tai kas be ko.... "Lcd" <lzd@takas.lt> wrote in message news:hge488$pv5$1@trimpas.omnitel.net... > As tai siulau maise kepimo kepti. Tik zinoma pries tai para kokia > pamarinuoti. Pabaigoje praplesus paskrudinti dar kokia pusvalandike > minimum is virsaus. > > Cia idejos. Taip nekepiau, bet turiu itarimu kad labai gerai galetu > gautis. > > Gipsas rašė: >> sakyciau reiketu apkepti labai ikaitintoje keptuveje po pora minuciu, >> deti i spizhni troskintuva ir troskinti gretineles padaze kokia 30-40 >> minuciu >> "agnesse" <xxx@xxx.com> wrote in message >> news:hgb79b$q1c$1@trimpas.omnitel.net... >>> kaip ir kiekvienais metais is kaimo parsiveziau kalakutienos (krutinele, >>> slauneles, blauzdeles ir pan). su krutinele dar siaip taip susitvarkau - >>> ant kepsniu sueina. bet niekaip neisgaunu skaniu patiekalu is >>> blausdeliu/kulseliu - amzinai gaunas kieta ir sausa mesa... >>> pasidalinkit patirtim kaip ta mesa skaniai apdorot? >>> >>