Kaip tik manyciau kad vandens jei ir rektu tai minimaliai. visgi maisas sandarus, o kalakutas sulciu paleistu.. Jei tie maksiminiai tai tikrai paleis:) Kur prisvirksti, net blizga:)) Nors.. nekepes negaliu sakyti. MaRiUs rašė: > nu dar nepamirst i maiso vidu iliet kokius pora litru vandens.... > aisku marinuot tai kas be ko.... > > "Lcd" <lzd@takas.lt> wrote in message > news:hge488$pv5$1@trimpas.omnitel.net... >> As tai siulau maise kepimo kepti. Tik zinoma pries tai para kokia >> pamarinuoti. Pabaigoje praplesus paskrudinti dar kokia pusvalandike >> minimum is virsaus. >> >> Cia idejos. Taip nekepiau, bet turiu itarimu kad labai gerai galetu >> gautis. >> >> Gipsas rašė: >>> sakyciau reiketu apkepti labai ikaitintoje keptuveje po pora minuciu, >>> deti i spizhni troskintuva ir troskinti gretineles padaze kokia 30-40 >>> minuciu >>> "agnesse" <xxx@xxx.com> wrote in message >>> news:hgb79b$q1c$1@trimpas.omnitel.net... >>>> kaip ir kiekvienais metais is kaimo parsiveziau kalakutienos (krutinele, >>>> slauneles, blauzdeles ir pan). su krutinele dar siaip taip susitvarkau - >>>> ant kepsniu sueina. bet niekaip neisgaunu skaniu patiekalu is >>>> blausdeliu/kulseliu - amzinai gaunas kieta ir sausa mesa... >>>> pasidalinkit patirtim kaip ta mesa skaniai apdorot? >>>> > >