Manau jei estetinis aspektas nera svarbu, tai tiesiog gabalais kepti:) Povilas rašė: > Kas nors zinote maisus I kuriuos sutilptu kalakutas? > > "Lcd" <lzd@takas.lt> parašė naujienų > news:hge488$pv5$1@trimpas.omnitel.net... >> As tai siulau maise kepimo kepti. Tik zinoma pries tai para kokia >> pamarinuoti. Pabaigoje praplesus paskrudinti dar kokia pusvalandike >> minimum is virsaus. >> >> Cia idejos. Taip nekepiau, bet turiu itarimu kad labai gerai galetu >> gautis. >> >> Gipsas rašė: >>> sakyciau reiketu apkepti labai ikaitintoje keptuveje po pora minuciu, >>> deti i spizhni troskintuva ir troskinti gretineles padaze kokia 30-40 >>> minuciu >>> "agnesse" <xxx@xxx.com> wrote in message >>> news:hgb79b$q1c$1@trimpas.omnitel.net... >>>> kaip ir kiekvienais metais is kaimo parsiveziau kalakutienos >>>> (krutinele, slauneles, blauzdeles ir pan). su krutinele dar siaip >>>> taip susitvarkau - ant kepsniu sueina. bet niekaip neisgaunu skaniu >>>> patiekalu is blausdeliu/kulseliu - amzinai gaunas kieta ir sausa >>>> mesa... >>>> pasidalinkit patirtim kaip ta mesa skaniai apdorot? >>>> >>> >> >