"Nemo" <isitikines@hotmail.com> parašė naujienų news:hgnccp$qpe$1@trimpas.omnitel.net... > Aną savaitę mačiau per BBC, kaip reikia paruošti/ kepti kalakutą. > Ten yra keltas niuansų - pirmiausia į kiaulienos faršą įmaišo apkepintų > svogūnų ir česnako, prieskoninių žolelių, tada faršas sukišamas po oda > virš krūtinės ir į vidų. pats turkis aptepamas gan gausiai pašildytu > sviestu. ant krūtinės sudedamas žalios šoninės juostelės. tada turkis > kepamas skardą aptaisius iš folijos pagaminta palapine. berods 4 valandas, > pirmas 20 minučių prie 230 temperatūros, paskui prie mažesnės. > paskui nuimama palapinė ir jis kepamas kol apskrus, palaistant vis > sultimis. > skaitosi iškepęs, kai persmeigus virbu kulšį kiaurai iš jos tekės > skaidrios sultys. Va, butent sita receptuka ir rode J.Oliveris .